Veljković: Ako već moj Verder ne ide u Evropu, drago mi je da će naši!

Autor:

Sport

19.05.2019

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verder je ponovo pobedio, srpski reprezentativac Miloš Veljković je ponovo bio “na nivou”, ali klub iz Bremena neće naredne sezone igrati Ligu Evrope! “Zeleni” su u poslednjem kolu savladali RB Lajpcig (2:1), ali ostali rezultati su bili “protiv” , tako su Volfsburg, koji je pregazio Auzburg (8:1) i Ajntraht koji je ubedljivo poražen od šampiona Bajerna (5:1), izvadili “vize” za LE.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Veljković ima sjajnu sezonu iza sebe

- Ako već nije moj Verder uspeo da uđe u Ligu Evrope, iako smo posle Bajerna (4), Dortmunda (4) i RB Lajpciga (6)  imali najmanje poraza u Bundesligi (9), onda mi je drago kada znam da u evropsko takmičenje ide tim za koji su sjajno igrali Mijat Gaćinović, Filip Kostić i Luka Jović. U duelu sa Lajpcigom smo pokazali kvalitet i na lep način završili sezonu koja je bila uspešna za klub, ali i za mene. Da smo imali malo sreće, verovatno bi bili još bolje plasirani na kraju Bundeslige. Mada sam odigrao mnogo jakih utakmica u finišu sezone, osećam se odlično i to me raduje. Sve je to “krivica” profesora Vuka Vučetića sa kojim radio - napominje i hvali Miloš Veljković.

Srpski štoper koji je opet dobio visoku “trojku” u Bildu, koji je uvek kritički nastrojen, kao junaka finiša sezone vidi vremešnog Peruanca Klaudija Pizara (41).

- Velika je čast deliti svlačionicu sa takvim gospodinom i igračinom. Klaudio je legenda kluba i cele lige, osvojio je sve, ali je totalno jednostavan. Pravi primer za sve nas koji smo mnogo mlađi. Pritiv Lajpciga je opet dominirao i jednostavno uradio ono što najbolje zna - postigao gol! Jednostavo je fantastičan - hvali Veljković starijeg kolegu.

Srpski reprezentativac je odigrao u minuloj sezoni 23 meča za Vereder (1878 minuta) i postigao jedan pogodak.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading