Gvardiola: Mnogi žele da nas proglase krivim!

Autor:

Sport

18.05.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola uveren je da njegov tim ne mora da strepi kada je reč o postupku koji je UEFA pokrenula zbog sumnje da je šampion Premijer lige prekršio finansijski fer plej.

Pep Gvardiola

Pre samo nekoliko dana Mančester Siti optužio je Komisiju za finansijsku kontrolu UEFA da protiv kluba vodi "neprijateljski proces" nakon što je istraga o navodnom kršenju finanskijskog fer pleja prebačena na odluku Sudskoj komisiju UEFA.

- Rekao sam to više puta, verujem upravi kluba - istakao je Gvardiola. 

- Ako smo uradili nešto loše, bićemo kažnjeni. Znam da ima ljudi koji u ovom momentu samo čekaju da nas proglase krivima, ali smo nevini dok se ne dokaže suprotno. Neću više da odgovaram na ovakva pitanja. Moj stav je jasan. UEFA radi sa advokatskim timom. Ja nisam advokat, ne znam šta se događa, niti šta će se tek dogoditi. Sve što znam u ovom momentu je da smo nevini.

Mančester Siti optužen je u za kršenje finansijskog fer pleja, nepravilnosti u vlasništvu i raspolaganju sponzorskim novcem kao i regrutovanje maloletnih igrača.

Građani su ove sezone osvojili trofeje u Liga kupu i Premijer ligi, a u subotu ih očekuje i finale FA Kupa protiv Votforda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading