Babović napao čelnike Partizana: Sraman oproštaj Saše Ilića!

Autor:

Sport

18.05.2019

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana Stefan Babović ogorčen je načinom na koji se uprava crno-belih ponela u organizaciji opraštanja dugogodišnjeg kapitena Saše Ilića, koji će u nedelju protiv Proletera okačiti kopačke o klin.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Babović i Saša Ilić

Babović, koji je u tri navrata delio svlačionicu sa Ilićem, ne može da razume koliko je malo pažnje posvećeno ovako velikom događaju navodeći da sve više sumnja u pravi sistem vrednosti ovoga društva.

- Sraman oproštaj Saše Ilića, žive legende ,mog prijatelja ,bivšeg saigrača i cimera. Ovakva fudbalska veličina da se oprosti tako sto se pustila jedna informacija da završava karijeru. Ili sam ja lud i nenormalan. Stvarno počinjem da sumnjam da mi uopšte i dalje imamo normalan sistem vrednosti. Ovo treba da bude praznik, da se najavi dva meseca unapred, da se organizuje dekoracija, pozovu sva najveća imena srpskog fudbala i najveća imena u okruženju iz sveta fudbala, da se organizuju prevozi za ljude iz unutrašnjosti koji vole Sašu, da se pozovu njegovi bivši saigrači iz inostranstva, da dođe njegova omiljena grupa da peva sa celim stadionom, da se mešaju suze smeh radost i tuga, da vidimo 22 još jednom kako pleše po terenu. To je u najmanju ruku zaslužio Sasa Ilić, da bar na jedan dan, jedno popodne pokušamo da mu vratimo za sve sto je uradio za Partizan - napisao je Babović na svom Fejsbuku.

Babović je u tri mandata nosio Partizanov dres i sva tri puta je bio deo generacija u kojoj je igrao i 10 godina stariji Saša Ilić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading