ZDRAVKO MAMIĆ PONOVO PRAVI INCIDENTE

Autor: Tanjug

Sport

01.09.2017

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek fudbalskog kluba Dinamo Zdravko Mamić napustio je sudnicu Županijskog suda u Osijeku, gde je nastavljeno suđenje njemu i njegovim saradnicima, a ročište je odloženo.

Detalj sa ročišta: Modrić daje iskaz u Mamićevom slučaju

Mamić je, kako prenose hrvatski mediji, sudnicu napustio nakon što je izazvao incident zamerajući sudu da utiče na svedoke.
- Hoćete li mi mi se najest džigerice, utičete na svedoke - rekao je Mamić i izašao.

U osiječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje Zdravku Mamiću i njegovim saradnicim, bratu Zdravku, direktoru Hrvatskog nogometnog saveza i bivšem dugogodišnjem direktoru Dinama Damiru Vrbanoviću i preduzetniku Milanu Pernaru.

Oni su optuženi da su putem transfera igrača iz gradskog kuba Dinamo ukrali 116 miliona kuna i oštetili državni budžet za barem 12,2 miliona kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

Svedoci su fudbaleri Dejan Lovren, uz Luku Modrića, koji je jedan od ključnih svjedoka.

Lovren je u iskazu USKOK-u rekao da je sporni aneks potpisao tokom 2009., sada pred sudom kaze da je aneks potpisao bitno pje 2009, preneli su hrvatski mediji.

Pošto je utvrđeno da je Lovren bitno odstupio od prvobitnog iskaza i nakon iskaza Lovrenovog oca Saše, Zdravko Mamić je izazvao incident u sudnici i otkazao punomoć dotadašnjim braniteljima Jadranki Sloković i Čedi Prodanoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading