Na Partizan za 22 dinara!

Autor:

Sport

17.05.2019

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komisija FSS je izašla je u susret Partizanu i preinačila odluku o suspenziji stadiona u Humskoj, tako da će publika će imati priliku da isprati Sašu Ilića u velikom stilu na meču protiv Proletera.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić će se oprostiti u velikom stilu

Očekuje se veliki broj navijača, pogotovo nakon lepih vesti za Partizanovce da će moći da prisustvuju odlasku legende kluba. Ono što je izazvalo posebnu pažnju jeste da će cena ulaznica za meč protiv Proletera biti simboličnih 22 dinara. Ovaj broj je na leđima nosio Ilić dve decenije igrajući za crno-bele.

Sve tribine biće otvorene, a godišnje ulaznice će moći da se iskoriste.

Ulaznice se mogu kupiti u subotu od 10.00 – 16.00 časova u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu – Bulevar Milutina Milankovića br.1 lokal 46 (iza Medi-group bolnice). U nedelju se ulaznice prodaju na blagajnama stadiona Partizan od 10.00 časova, pa sve do početka meča.

Sezonske ulaznice važe za ovaj meč, a deca do 7 godina mogu ući na stadion u pratnji roditelja, ali moraju imati ulaznicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading