Preživeo je horor, umalo mu amputirali nogu, a sada ponovo oblači dres reprezentacije!

Autor: Tanjug

Sport

17.05.2019

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista Viljareala Santi Kazorla vratiće se u reprezentaciju Španije posle skoro četiri godine i teške povrede, zbog koje je čak razmatrao da završi sa fudbalom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

Tridesetčetvorogodišnji Kazorla nagrađen je za odlične igre pozivom selektora Luisa Enrikea za utakmice protiv Farskih Ostrva (7. jun) i Švedske (10. jun) u kvalifikacijama za EURO 2020.

Plejmejker Viljareala poslednji put dres Španije nosio je protiv Engleske u novembru 2015. godine, od tada je imao puno problema sa Ahilovom tetivom, koju je operisao više puta i čak dobijao savete doktora sa prekine sa igranje, ali se čudesno vratio na teren i zaigrao kao u najboljim danima.

Kazorla je karijeru počeo u Viljarealu, gde troši čak treći mandat, a nastupao je još za Rekreativo Uelvu, Malagu i Arsenal.


Za nacionalni tim upisao je 14 golova na 77 utakmica i bio član trofejne generacije Španije sa dve titule prvaka Evrope (2008, 2012).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading