ISPOVEST FUDBALERA TOTENHEMA: Klub mi je tražio potvrdu da nisam lud!

Autor:

Sport

17.05.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Totenhema Deni Rouz javno je rekao da je imao problem sa depresijom, a da je klub koji je letos želeo da ga angažuje tražio potvrdu "da nije lud", što ga je dodatno iznerviralo.

Fudbaleri Totenhema

Naime, levi bek je za Spurse potpisao 2007. godine, ali je od tada dosta vremena proveo na pozajmicama. Letos je bio u depresiji, kako kaže što zbog povrede, što zbog smrti bliskog člana porodice i nije znao kako da se nosi sa tim, a klub koji ga je želeo je bio upoznat sa njegovom situacijom i tražio je potvrdu od lekara da je psihički normalan. Njega je to naljutilo, transfer je propao, ali je zato uspeo da produži ugovor sa londonskim klubom do 2021. godine.

- Kada su mi to saopštili, osećao sam se jako neprijatno. Znam sam kroz šta sam sve prošao, ali me je razbesnelo što neko misli da će to uticati na moj posao, koji uvek radim najbolje što mogu. Na kraju nisu poslali zvaničnu ponudu za mene, ali sada kada se toga setim se jako razbesnim, jednostavno nije fer. Sada znam kako bih se poneo u takvoj situaciji - rekao je reprezentativac Engleske, ne želeći da otkrije o kojem se klubu radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading