Milojević pokupio novu nagradu: Misteriozan po pitanju ostanka

Autor:

Sport

16.05.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugu sezonu zaredom trener Crvene zvezde Vladan Milojević proglašen je za najboljeg stratega u Super ligi, a prilikom uručenja priznanja morao je da odgovori na pitanje koje zanima sve navijače šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Pošto se prethodnih dana i nedelja spekuliše da će Vladan Milojević napustiti Crvenu zvezdu na kraju sezone, voditeljka programa Jovana Guzijan upitala je najboljeg trenera Super lige da li će i sledeće godine biti u konkurenciji za istu nagradu.

- Znao sam da ćeš to da me pitaš... - uz osmeh je konstatovao Milojević.

Trener Crvene zvezde potom je zastao, a zatim priznao da ne može da tvrdi da će ostati u klubu, ali ni da će ga napustiti.

- Ne mogu ekskluzivno da vam kažem. Videćemo, ostavićemo fifti-fifti... Tu je i generalni direktor imaćemo razgovore pa ćemo da vidimo - poručio je Milojević.

Ovo svakako ostavlja prostora za spekulacije i definitivno potvrđuje da Vladan Milojević razmišlja o napuštanju pozicije u Crvenoj zvezdi, ali se o tome svakako neće polemisati dok crveno-beli ne stave tačku na sezonu na izmaku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading