LEGENDA OPLELA PO SRPSKOM FUDBALU: Ne gledam naše prvenstvo, kada vidim mučenu loptu kako jauče promenim kanal!

Autor:

Sport

16.05.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji proslavljeni fudbaler i trener Ivan Golac istakao je da ne prati Superligu Srbije, pošto ne uživa u fudbalu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalji sa večitog derbija

- Ne gledam naše prvenstvo. Ako se slučajno odvažim i počnem, to traje nekoliko minuta, pet maksimum. Kad vidim kako strada ona mučena lopta, kako jauče, promenim kanal - rekao je Golac za "Alo".

Golac je u periodu između 1968. i 1978. godine nastupao za crno-bele, a nakon toga preselio se u Englesku, gde je igrao za Sautempton.

- Udaljio sam se od Partizana. Posle odigranih 350 utakmica, dve veličanstvene titule... Trideset godina nisam otišao na stadion. Teško prihvatam neke stvari jer nemaju veze s fudbalom, ma ni s ljudskošću. Partizan, koji po konstituciji mora da bude svetska sila, doživi da se bori za treće mesto. Da je to u jugoslovenskoj ligi, pa i da se toleriše, ali sada... Bojim se da je prebrza reka odnela kvalitet sa sobom. Nema zdrave diskusije. Niko nije spreman da čuje, sve znaju - zaključio je Golac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading