FSS oštro kaznio Partizan i Zvezdu!

Autor:

Sport

16.05.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolo pre kraja sezone, Disciplinska komisija FSS izrekla je drakonske novčane kazne Crvenoj zvezdi i Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalji sa večitog derbija

Klub iz LJutice Bogdana moraće u kasu Fudbalskog saveza Srbije da uplati još 750.000 dinara, zbog nedoličnog ponašanja navijača i upotrebe pirotehničkih sredstava na pet utakmica i to protiv Radničkog iz Niša, Čukaričkog, Partizana i Mladosti kako u prvenstvu, tako i u kupu.

Iz istog razloga kažnjen je i Partizan, ali sa 400.000 dinara. Crno-belima je objedinjena sankcija za tri utakmice, protiv Radničkog, Zvezde i Napretka.

Ovde, međutim, nije kraj mukama Partizana. Od rukovodstva crno-belih zatraženo je da se do danas, po hitnom postupku, izjasne povodom uvredljivih parola navijača na račun gostiju iz Novog Sada u prethodnom kolu.

S obzirom da su crno-beli već jednom kažnjavani iz istog razloga zatvaranjem stadiona (prvo kolo plej-ofa protiv Čukaričkog), može se desiti da Disciplinska komisija FSS i na današnjoj sednici ponovo zatvori tribine u Humskoj. Tako bi i meč poslednjeg, 37. kola, protiv Proletera, mogao da bude odigran pred praznim tribinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading