"Nije me briga gde ide Grizman - i Simeone je razočaran"!

Autor:

Sport

16.05.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Atletiko Madrida Enrike Sereso nije krio iznenađenje i razočaranje odlukom Antoana Grizmana da napusti klub na kraju sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Francuski reprezentativac će posle pet godina provedenih u dresu Jorgandžija promeniti sredinu, a klub sa Vanda Metropolitana će zaraditi 100 miliona evra.

Prvi čovek kluba iz Madrida je naveo i da je trener Dijego Simeone razočaran.

- Više sam razočaran nego ljut. Antoan je imao sjajnu budućnost u Atletiku sa titulama i pobedama. Ali poštujemo njegovu odluku. Odlučio je da ode i nije bilo mogućnosti da ga uverim u suprotno. Njegov novi klub? Ne znam, nije me briga. Nismo dobili nikakvu ponudu od bilo koga. Želim da Grizman u novom klubu bude tretiran kao kod nas i da ima sreće - rekao je Sereso.

Kako je Simeone primio Grizmanovu odluku?

- Čolo je razočaran, kao i ostali.

Budućnost Rodrija?

- Rodrigo je danas igrač Atletika, ali ako sutra bude imao ponudu i bude želeo da ode... - ostao je nedorečen prvi čovek Jornagdžija.

Klub iz prestonice Španije na kraju sezone napustiće Lukas Ernandez, koji se seli u Bajern, Dijego Godin, Huanfran i verovatno još neki fudbaleri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading