Čileanac u Italiji?

Autor:

Sport

15.05.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva je sudbina Aleksisa Sančeza?

RepublikaFoto: instagram.com/manchesterunited
Aleksis Sančez

U Mančester junajtedu ga ne žele nakon očajne sezone, verovatno najgore u njegovoj karijeri, plan je da se proda, ali je to skoro nemoguće imajući u vidu platu koju Čileanac ima u Mančesteru i uslove koje bi tražio u novom klubu.

Fernando Feličević, njegov agent, se navodno sastao sa upravom Intera i Juventusa o navodnom transferu, a prema najnovijim informacijama, oba tima su tražila da Aleksis Sančez zbog loše sezone u Mančesteru smanji svoje zahteve.

Postoji mogućnost da Čileanac traži "svega" 12 miliona evra po sezoni, što je manje od onoga koliko ima u Mančesteru.


Nije isključeno da će do dogovora doći, Aleksis je već igrao u Italiji za Udineze, a bio je i na meti Juventusa pre nego što je prešao u Barsu 2011. godine.

Od Aleksisa zavisi, ukoliko prihvati manje novca, ostvariće transfer, ukoliko ne, Mančester bi mogao i da plati samo da ga se otarasi. Uglavnom, izgleda da ga nećemo gledati u Mančester junajtedu naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading