Evropski GIGANTI stali u red za legendarnog De Rosija - EVO koji velikani ga žele u svom timu!

Autor:

Sport

15.05.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester Siti, Pari Sen Žermen, Boka Juniors i Njujork Siti pokazali su interesovanje za odlazećeg kapitena i veznog fudbalera Rome Danijelea de Rosija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danijele de Rosi

Tutomerkato piše da je Njujork prvi stao u red za potpis iskusnog 35-godišnjeg Italijana, kome krajem juna ističe ugovor i napušta Romu posle 19 godina.

Uz Njujork je i "bratski" klub Mančester Siti, koji je De Rosija hteo i zimus, dok situaciju prati i PSŽ jer mu je potreban kvalitetan vezista ovog leta.


Prednost Boke je što De Rosi nikada nije krio naklonost ka slavnom klubu iz Buenos Ajresa i posao bi vrlo lako mogao da se sklopi, posebno jer je direktor Nikolas Burdiso bivši njegov saigrač iz Rome.

 

 


Rimski klub, na čelu sa predsednikom Džejmsom Palotom, nije ponudio novi ugovor "zastavi Rome", obrazlužujući odluku da je njegovo vreme prošlo i da može da bira funkciju, sa čime se nije složio iskusni vezista.

De Rosi je za Romu odigrao 614 utakmica, po čemu je drugi u istoriji "đalorosa" iza mentora Frančeska Totija (786).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading