Zidan se zbog sina posvađao sa čelnicima Reala!

Autor:

Sport

15.05.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan u sukobu je sa čelnicima kluba zbog izbora rezervnog golmana za sledeću sezonu, prenosi "Marka".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka i Zinedin Zidan

Španski list navodi da Zidan želi da njegov sin Luka bude zamena prvom golmanu Tibu Kurtoi, dok čelnici kluba smatraju da je Ukrajinac Andrij Lunjin bolja opcija.

Kraljevski klub već je počeo da rasčišćava "gužvu" među stativama, pošto je već odlučeno da Kostarikanac Kejlor Navas nije u planovima za narednu sezonu.


Luka Zidan je ove sezone debitovao za prvi tim Reala krajem marta u pobedi protiv Ueske (3:2), kada je dobio priliku jer su van stroja bili Navas i Kurtoa.



Marka je prethodno pisala i da će 20-godišnji Francuz najverovatnije napustiti "Santjago Bernabeu" i da će preći u redove francuskog drugoligaša Klermona.

Sa druge strane, ukrajinski golman Lunjin, koga je Real platio 10 miliona evra, trenutno je na pozajmici u Leganesu i nije uspeo da se izbori za mesto prvog golmana ispred Ivana Kueljara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading