Milojević trener godine u Superligi - Marin MVP!

Autor:

Sport

15.05.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči poslednjeg kola prvenstva Srbije Zajednica Superlige odlučila je da podeli nagrade za najboljeg trenera i najboljeg igrača godine.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Marko Marin, vezista Crvene zvezde dobiće priznanje za najkorisnijeg igrača Super lige, što i ne čudi s obzirom na igre koje je tokom čitave sezone pružao u dresu kluba iz LJutice Bogdana.

Ove sezone Marin je na 22 utakmice dao šest golova i zabeležio osam asistencija.  

Baš kao i prošle godine šef struke Crvene zvezde, Vladan Milojević zasluženo će dobiti priznanje za najboljeg trenera elitnog takmičenja.

Osim što je sa crveno-belima izborio plasman u grupnu fazu Lige šampiona, njegov tim je ponovo bio superioran i u domaćem prvenstvu. Od starta sezone Zvezda je izgubila samo jednu utakmicu i to pre manje od mesec dana od Čukaričkog.

Ekipa iz LJutice Bogdana ponovo je šampion Srbije, a ima priliku i da stigne do trofeja namenjenom pobedniku u masovnijem takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading