EVO kako izgleda IDEALNI tim Superlige: 5 Zvezdinih - 1 Partizanov igrač!

Autor:

Sport

15.05.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju se igra poslednje 37. kolo Superlige srbije, a uoči tih mečeva zvanično će biti objavljene i ovosezonske nagrade u pomenutom takmičenju.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov u duelu sa Nemanjom Miletićem

Crvena zvezda je bez većih problema osvojila novu šampionsku titulu, dok je najprijatnije iznenađenje prvenstva bila ekipa Radničkog iz Niša. Zajednica Superlige će u četvrtak u Beogradu uručiti nagrade za aktuelnu sezoni, ali i objaviti imena najboljih 11 fudbalera. 

Kapiteni i treneri svih superligaških timova birali su najbolju postavu, a aktuelni šampion Crvena zvezda ima čak petoricu igrača u ovom izboru.

Golman: Milan Borjan (Crvena zvezda)

Odbrana: Filip Stojković (Crvena zvezda), Radovan Pankov (Radnički Niš), Nemanja Miletić (Partizan) i Miroslav Bogosavac (Čukarički)

Sredina: Nikola Drinčić (Radnički Niš), Dušan Jovančić (Crvena zvezda), El Fardu Ben (Crvena zvezda) i Marko Marin (Crvena zvezda)

Napad: Ognjen Mudrinski (Čukarički) i Nermin Haskić (Radnički Niš)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading