SADA I ZVANIČNO: Grizman napušta Atletiko - EVO kako se oprostio od navijača!

Autor: B92, Republika

Sport

15.05.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski napadač Antoan Grizman zvanično će napustiti Atletiko Madrid na kraju sezone i najverovatnije se preseliti u Barselonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Grizman, koji je u Madridu proveo pet godina, zahvalio se klubu i navijačima na velikoj podršci tokom njegovog boravka u Atletiku.

Dugo se spekulisalo o njegovom odlasku, čak je i prošlog leta sve bilo spremno za promenu sredine, međutim on je tada odlučio da ostane u crveno-belima.

Ipak, kako se sezona u Španiji završava za vikend, Grizman je saopštio da će mu meč protiv Levantea biti ujedno i poslednji u dresu ovog kluba.

- Neverovatnih pet godina je iza nas. Hvala vam na svemu od srca - rekao je Grizman.

Grizman je i dalje pod ugovorom sa Atletikom, što znači da će zainteresovana ekipa morati "debelo" da plati kako bi ga dovela u svoje redove. Piše se da je već sve gotovo sa Barselonom, koja će platiti Madriđanima 125 miliona dolara.

Grizman je u Atletiko došao leta 2014. godine iz Real Sosijedada u kojem je ponikao. Odigrao je 256 utakmica i u listu strelaca upisao se čak 133 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading