Španska serija Grizman u Barseloni se nastavlja: Novi lik je tu

Autor:

Sport

14.05.2019

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer Atletikovog napadača izgleda da je sve bliži, čelnici Barselone su spremni da izdvoje 125 miliona evra za svoju davnašnju želju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Grizman je bio i prošlog leta veoma blizu promene sredine, ali ova španska sapunica će dobiti svoj epilog vrlo verovatno tokom predstojećeg leta.

Koliko je medijski propraćen ovaj transfer dokazuje i emisija koju je Antoan snimio o svom ostanku na "Vandi Metropolitano" tokom tekuće sezone, ali izgleda da ovog leta ima drugačije planove.

Postavlja se pitanje ko će ga odmeniti u Simeonovoj četi, prema pisanju španskih medija razmišlja se o Paolu Dibali.

Argentinac je imao sezonu za zaborav, u Seriji A je zabeležio tek pet golova, za razliku od prošle kada je imao čak 22 na svom kontu. "La Hoja" ne blista pod palicom Alegrija, ofanzivac je ove sezone maltene presedeo sve bitnije utakmice Juventusa, posebno one u Ligi šampiona.

Za bivšeg igrača Palerma se interesuje i Mančester junajted, sledi nam prava vrteška napadača u narednom prelaznom roku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading