EKSPLODIRALA JE BOMBA PRELAZNOG ROKA: Mbape prešao u PSŽ za 180 miliona evra!

Autor:

Sport

31.08.2017

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Pari Sen Žermen saopštio je da je doveo Kilijana Mbapea iz Monaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mbapeu se ispunila želja

Mbape je postao drugi najskuplji igrač u istoriji fudbala. On će igrati u PSŽ na pozajmici do kraja sezone, a potom će pariski klub da otkupi njegov ugovor za 145 miliona evra. Mbape će potom da potpiše ugovor sa PSŽ-om do juna 2022. godine.

Mbapeu se ispunila želja da igra u Parizu, gradu u kojem je rođen, i za to će biti plaćen čak 15 miliona evra po sezoni.

Monako će moći da zaradi još 35 miliona evra kroz bonuse što znači da bi ceo transfer mogao da vredi čak 180 miliona evra.

PSŽ je nedavno Nejmara platio Barseloni 222 miliona evra. 
 


 - Srećan sam i ponosan što sam prešao u Pari Sen Žermen. Za svaku mladu osobu iz pariskog regiona san je da obuče crveno-plavi dres i da oseti jedinstvenu atmosferu Parka prinleva. Zaista sam želeo da budem deo projekta, najambicioznijeg u Evropi. Želim da nastavim da napredujem i da pomognem ekipi da ostvari velike ciljeve - rekao je Mbape za klupski sajt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading