JUGOVIĆ SIGURAN DA "ORLOVI" IDU NA SP: Verujem u Muslina!

Autor:

Sport

01.09.2017

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još četiri stepenika dele fudbalsku reprezentaciju Srbije od plasmana na Mundijal, prvi naredni biće protiv Moldavije 2. septembra (18.00), a legendarni Vladimir Jugović poručuje da selektor Slavoljub Muslin neće dozvoliti "orlovima" da posustanu ka ostvarenju cilja, to jest odlaska u Rusiju.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Subotica
Jugović veruje u našu reprezentaciju

Bivši as Crvene zvezde i Juventusa smatra da će nacionalni tim nastaviti u istom ritmu pod komandantskom palicom Muslina.

- Verujem Muslinu, on je pravi čovek, u pravom trenutku, na pravom mestu. Videlo se dosad da ima ogromno iskustvo. Siguran sam da će umeti da igračima objasni važnost svake utakmice do kraja kvalifikacija. Nama nikad nije nedostajalo kvaliteta, ali nismo delovali kao ekipa koja igra na rezultat u prethodnim kvalifikacijama. Muslin je sve to promenio - rekao je Jugović za Srpski telegraf.

Jugović smatra da bi Moldavija trebalo da bude lak zalogaj za srpske fudbalere.

- Svaka utakmica je presudna, to znaju svi igrači i svi ljudi u savezu. Nemamo prava na grešku. Ako je cilj plasman u Rusiju, onda protiv Moldavije ne bi smelo da bude problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading