OŽEGOVIĆ LICEMER! Tvrdio da mu je titula sa Zvezdom san, a onda završio u Partizanu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje Partizana Ognjen Ožegović (23) nije ni prvi ni poslednji fudbaler koji će bez obzira na ljubav prema jednom večitom rivalu preći u tabor drugog samo da bi spasao karijeru, ali je količina njegovog licemerstva isplivala već na predstavljanju u Humskoj!

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen sa dresom Partizana

Momak koji je ponikao u Crvenoj zvezdi poručio je da se nijednog sekunda nije dvoumio kada je dobio poziv crno-belih i da je raspakovao kofere koje je spakovao za selidbu u Rusiju, u redove Amkara.

BEZ DVOUMLJENJA

- U Partizanu sam počeo da igram fudbal. Osećam se neverovatno. Kad su me pozvali, ja sam imao spakovane kofere za Rusiju. Međutim, onda sam se raspakovao i došao u Partizan da se dogovorimo. Nisam se dovumio ni sekund - rekao je Ožegović na promociji.

Pre svega mesec i po dana vrteo je drugačiju ploču i tvrdio da mu je san da slavi titulu sa Zvezdom, i to ispod severne tribine! Ljubav prema crveno-belima nije nikad krio, a o tome svedoči i činjenica da se svojevremeno slikao u fantomki sa Zvezdinim grbom.

- Naredni san je da osvojim titulu sa Zvezdom i da se radujem ispod severa. Šta nije štimalo kad sam bio u Zvezdi? Mnogo toga. Čudna politika kluba. Svi su bili preči od Zvezdine dece. Forsirali su igrače iz Gane i Ugande, umesto da nama daju šansu. Da sam tada zaigrao u prvom timu, sada bih bio kapiten jer ja nikada ne bih ni odlazio - izjavio je Ožegović za Mondo.

ZIMA U EVROPI

Za rođenog zvezdaša realnost je sada crno-bela i tvrdi da će dati sve od sebe da sa Partizanom prezimi u Evropi.

- Daću sve od sebe za Partizan. Biće šteta ako sa ovom ekipom ne prezimimo u Evropi. Hoću da budem kao Đurđević i Mitrović jer Partizan zna kako se prave napadači za A reprezentaciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading