Jaja Ture demantovao reči svog agenta: Nije istina da završavam karijeru - spreman sam za nove izazove!

Autor:

Sport

13.05.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vezni fudbaler Barselone i Mančester Sitija Jaja Ture demantovao je navode sopstvenog agenta Dmitrija Seluka i poručio da namerava još nekoliko godina da igra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Seluk je u petak u izjavi za ruske medije izjavio da je Ture odlučio da završi karijeru, ali je Ture tek nekoliko dana kasnije odbacio takve navode.

- Postoji mnogo konfuzije oko moje budućnosti, ali želim svima da bude jasno da volim fudbal i da nameravam još da igram nekoliko godina. Spreman sam za nove izazove - napisao je Ture na Tviteru, ali i priznao da se polako sprema i za trenersku karijeru.


Ovaj 35-godišnji fudbaler iz Obale Slonovače trenutno je bez kluba, još od prošlog decembra kada je otpušten iz Olimpijakosa.



Najbolje partije pružao je u Mančester Sitiju, kojeg je sa kapitenskom trakom vodio do tri titule Premijer lige, dva Liga kupa i FA kupa.

Uspešan je bio i u Barseloni sa trofejom Primere i Lige šampiona, a tokom karijere igrao je još za Monako, Metalurg iz Donjecka i Beveren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading