Azar presekao: Odlučio sam i obavestio Čelsi!

Autor:

Sport

13.05.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno... Fudbaler Čelsija, Eden Azar je konačno progovorio i praktično potvrdio da napušta "plavce". Godinu i kusur dana traje transfer saga Azara, pokušao je Čelsi da ga privoli da ostane u klubu, ali njegova sledeća stanica je "kraljevski" klub, još se čeka ozvaničenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Azar završio misiju u Čelsiju

Azar je potvrdio da je doneo odluku o nastavku karijere. Nije otkrio precizno koja je to odluka, ali je indirektno poručio da odlazi sa "Stamford Bridža". Ulazi u poslednju godinu ugovora i Čelsi je doveden pred svršen čin da mora da ga proda ili da ga 2020. godine izgubi bez obeštećenja.

- Istina je, doneo sam odluku o nastavku karijere. Da li bih voleo da se situacija razjasnila ranije? Da, voleo bih, ali se to nažalost nije desilo- rekao je Azar.

Da li ste obavestili Čelsi o vašoj odluci?

- Jesam. Pre nekoliko nedelja- rekao je Azar.

Španski mediji su odavno objavili da je igrač postigao dogovor sa Realom.

- I dalje čekam konačan rasplet. Kao što i vi čekate. Kao što i navijači čekaju- rekao je Azar engelskim novinarima.

Da li je Čelsijev plasman u Ligu šampiona mogao da promeni vašu odluku?

- Ne, nije. Već sam odlučio i to je to. Sada čekam- rekao je Azar.

Azar je došao u Čelsi pre sedam godina iz Lila za 35.000.000 evra i postao najbolji igrač kluba. za sedam godina je upisao 108 golova i 91 asistenciju na 351 utakmici za Plavce. Osvojio je dve titule u Premijer ligi, po jedan FA kup i Liga kup, te trofej u Ligi Evrope. Četiri puta je bio igrač sezone u klubu, a jednom u Premijer ligi.

Ipak, poziv svog idola  Zinedina Zidana nije mogao da odbije i preseliće se u Real da popuni rupu nastalu letošnjim odlaskom Kristijana Ronalda i onu koja će nastati kada na kraju sezone ode Geret Bejl.

Čeka se dogovor Real i Čelsija oko obeštećenja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading