TRENER DINAMA O ŠOKANTNOM PREOKRETU: LUPAO SAM ŠAMARE IGRAČIMA NA POLUVREMENU!

Autor:

Sport

13.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski klupski fudbal ne može bez skandala! Subotnji mečevi pretposlednjeg 36. kola plej-auta Superlige zaprepastili su sve navijače u Srbiji i doveli do sumnje u regularnost finiša sezone kada je borba za opstanak u pitanju.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Antić

Davljenici Dinamo i Zemun pobedili su Spartak, odnosno Radnik sa 2:1 iako su na poluvremenu gubili sa po 1:0, a internetom kruži tiket uplaćen u jednoj beogradskoj kladionici na kojem su upravo ta dva para sa pogođenim prelazima iz dvojke u keca i ukupnom kvotom od čak 62!

Internetom kruži tiket kladioničara koji je pogodio prelaze iz dvojke u keca u Vranju i Zemunu

Podjednako je šokantna i izjava trenera Dinama Dragana Recka Antića, koji je nakon meča sa Subotičanima priznao da je, ni manje ni više, fizički nasrnuo na svoje igrače.

- Na poluvremenu sam ušao, polomio pola svlačionice, nekima sam možda i vaspitnu udario. Onako igrati za Dinamo, ono je tragedija! Moraš da ostaviš srce na terenu ako hoćeš da igraš za Dinamo. Pojedinci će završiti karijeru u klubu ovom utakmicom jer vidim da ne mogu na njih da računam - objasnio je popularni Recko preokret na poluvremenu, a na pitanje u vezi sa spornim pobedonosnim golom Danijela Gašića u 50. minutu, kada je golmanu Spartaka Imavu Lučiću neobjašnjivo ispala lopta iz ruku, rekao sledeće.

RepublikaFoto: Starsport

- Drugi gol nisam, pravo da vam kažem, ni video, znam samo da je Gašić strelac - rekao je Antić.

Ipak, mečevi poslednjeg kola, u kojem će međusobno igrati baš timovi koji se bore za opstanak, isključuje mogućnost za nečasne radnje i međusobne dogovore klubova, budući da nijedna ekipa ne sme da prospe bodove. Rad će dočekati Zemun, a Bačka Dinamo, pa ćemo nakon tih duela dobiti odgovor na pitanje koja će dva tima u niži rang, a ko će se kroz doigravanje sa predstavnikom Prve lige boriti za superligaški status. U slučaju da timovi imaju isti broj bodova, odlučiće tabela nakon 30. kola, čiji je redosled Bačka, Rad, Dinamo, Zemun.

Volkov i Poledica: U Srbiji se seljački namešta

Fudbaler Rada Vladimir Volkov oglasio se na Instagramu nakon sumnjivih subotnjih mečeva, kojima je njegovom timu zakomplikovana borba za opstanak.

- Pokojni Bata Bulatović je rekao: "Namešta se svuda u svetu, ali nigde ovako seljački kao kod nas" - citirao je levi bek pokojnog genseka FS Jugoslavije.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirko Poledica predosetio je na poluvremenu meča Dinamo-Spartak šta će se desiti do kraja.

- Očekujem u Vranju nagli preokret iz dvojke u keca uz minimum jedan dosuđen penal - napisao je Poledica na Tviteru dok su Subotičani vodili sa 1:0.

PLEJ-AUT 36. KOLO - SUBOTA

Dinamo - Spartak 2:1 (0:1)

Voždovac - Bačka 1:0 (0:0)

Zemun - Radnik 2:1 (0:1)

Mačva - Rad 0:0

TABELA: Radnik 25, Voždovac 25, Mačva 25, Spartak 24, Rad 22, Dinamo 20, Zemun 20, Bačka 18

POSLEDNJE KOLO - 19. MAJ

Bačka - Dinamo 18.00

Rad - Zemun 18.00

Radnik - Mačva 18.00

Spartak - Voždovac 18.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading