Hrvat u nemilosti navijača

Autor:

Sport

12.05.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose španski mediji najvatreniji navijači Barselone "Boixos Nois" došli su pred vrata Ivanu Rakitiću nezadovoljni njegovim ponašanjem.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Ivan Rakitić

Oni su hrvatskom reprezentativcu prigovarali posle katastrofe u Liverpulu i poraza od 4:0, kojim se Barsa oprostila od Lige šampiona.

On je dva slobodna dana iskoristio za posetu Sevilji i feštu "Feria de Abril" gde se nasmejan družio s Hoseom Marija del Nido Karaskom, sinom bivšeg predsednika kluba iz Andaluzje. Sporna fotografija pojavila se na Instagramu, navijači su pobesneli i napali komentarima  vezistu Barse.

Španci tvrde da je Rakitić društvu koje se pojavilo pred njegovom kućom objasnio da je u Sevilju išao iz porodičnih razloga, te da mu nije bila namera da nekoga uvredi. Istakao je i da je hteo da sve prođe nezapaženo, te da je odmah tražio da su uklone fotografije koje su podigle puno prašine.

U obranu fudbalera stao je i trener Ernesto Valverde. 

- Razgovarao sam s njim. On je vrhunski profesionalac. Išao je u Sevilju kako bi vreme proveo sa porodicom. Neko je hteo da se slika sa njim i to je to, nema smisla zbog toga sumnjati u njegov profesionalizam - poručio je Valverde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading