I to se desilo: PSŽ konačno pobedio!

Autor:

Sport

11.05.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri PSŽ u 36. kolu prvenstva Francuske pobedili su Anže na gostovanju 2:1.

Nejmar

Sveci su ranije obezbedili šestu titulu u poslednjih sedam godina, a trijumf u Anžeu trebalo bi da vrati mir u tim Tomasa Tuhela posle poraza od Monpeljea i remija sa Nicom u prethodna dva kola.

Gosti su poveli u 20. minutu, kada je Nejmar iskoristio asistenciju Danija Alvesa i glavom matirao golmana Anžea. Brazilcu je to bio 14. pogodak u 16 utakmica u ligi.

Mnogo više uzbuđenja bilo je u drugom poluvremenu, a PSŽ je u 58. minutu duplirao prednost. Ovoga puta Nejmar je bio u ulozi asistenta, a u strelce se upisao Anhel di Marija, kome nije bilo teško da glavom loptu prosedi u mrežu.

Konačan rezultat postavio je Flavijen Tait u 88. minutu, koji nije realizovao jedanaesterac, ali je u nastavku akcije ispravio svoju grešku i matirao Đanluiđija Bufona. Najstrožoj kazni prethodio je prekršaj Markinjosa, koji je dobio direktan crveni karton.

PSŽ je lider sa 88 bodova, dok je Anže 12. sa 45 bodova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading