Atalanta na korak od Lige šampiona - pala i Đenova!

Autor:

Sport

11.05.2019

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atalante savladali su Đenovu rezultatom 2:1 u 36. kolu Serij A i na taj način stigli su na korak od Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Musa Barou proslavlja pogodak sa Duvanom Zapatom

Pobeda je bila imperativ u ovom meču za izabranike Đan Pjera Gasperinija. Upravo taj pritisak osetio se u prvom poluvremenu u kojem domaći tim nije imao nijedan udarac u okvir gola i samo jedan šut ukupno za 45 minuta. 

Nakon pauze na poluvremenu, fudbaleri Atalante zaigrali su onako kako umeju i stigli do prednosti već u 46. minutu kada je Musa Barou bio precizan nakon fantastične asistencije Martina de Rona. 


Nisu se tu domaći igrači zaustavili, pošto je Timoti Kastanj nakon prelepe akcije postigao gol u 53. minutu. Belgijancu je to bio drugi pogodak zaredom u dva uzastopna kola, pošto je bio strelac i u prethodnom susretu protiv Lacija. 

Makedonski napadač Goran Pandev uspeo je samo da ublaži pobedu Atalante u 89. minutu, međutim to je bilo dovoljno samo za častan poraz. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading