PAPRENO: Zvezda odredila cenu karata za Ligu Evrope!

Autor:

Sport

31.08.2017

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaznice za grupnu fazu Lige Evropa biti puštene u prodaju u sredu, 6. septembra.

RepublikaFoto: Tanjug
Zvezda očekuje dobru posetu na mečevima LE

Karte će biti prodavane u paketima i pojedinačno.

Cena paketa ulaznica za severnu i južnu tribinu je 3.500 dinara, za istočnu tribinu potrebno je izdvojiti 6.500, a za zapadnu 7.500 dinara.

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmice u grupnoj fazi su sledeće: sever i jug 1.200 dinara, istok 2.500 i zapad 3.000. Prodaja paketa ulaznica za sve tri utakmice počeće u sredu, 6. septembra i to preko sajta iticket.rs.

Paketi ulaznica će se na blagajnama stadiona prodavati od petka, 8. septembra, u isto vreme kada počinje i prodaja pojedinačnih karata za utakmicu Crvena zvezda - Bate Borisov koja je na programu 14. septembra.

Crveno-beli su naveli da će sezonske karte važiti i za grupnu fazu Lige Evrope.

U saopštenju Zvezde se navodi da će svi vlasnici sezonskih karata morati da na blagajnama stadiona 'Rajko Mitić' u periodu od petka, 8. septembra do ponedeljka, 11. septembra, od 11 do 19 časova, preuzmu besplatno svoj paket karata za istu tribinu za koju imaju kupljenu sezonsku kartu.

Iz kluba napominju da samo samo vlasnici kupljenih sezonskih karata, ne i vlasnici besplatnih sezonskih, mogu da dobiju paket karata za Ligu Evrope.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u Grupi H Lige Evropa sa Arsenalom, Kelnom i ekipom BATE Borisov, a takmičenje počinje 14. septembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading