Alegri: Imam odličan odnos sa predsednikom - unutrašnja snaga je ključna za uspeh Juventusa"!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

11.05.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener torinskog Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da je imao odličan razgovor sa predsednikom "Stare dame" Andreom Anjelijem u vezi sa budućnošću kluba u svetlu spekulacija da se njegov petogodišnji boravak na klupi "bjanko-nera" bliži kraju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

51-godišnji Alegri je za medije govorio pred gostovanje svoje ekipe na Olimpijskom stadionu u Rimu, na kojem će Juve gostovati Romi u nedelju.

Alegri je otkrio da se sastao sa Anjelijem posle iznenađujuće eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona, kada je od višestrukog uzastopnog italijanskog prvaka bolja bila ekipa Ajaksa. Nakon toga pojavile su se glasine da je Alegri blizu otkaza zahvaljujući 23-godišnjoj pauzi bez trofeja u elitnom evropskom takmičenju.

- Sastaću se sa predsednikom i ove nedelje. Imaćemo otvorenu diskusiju, baš kao i svake godine. Pred meč sa Ajaksom sam mu rekao da ću ostati na klupi. Ove nedelje ćemo sve razmotriti. Trenutno baš i nema smisla da govorimo o tome - rekao je Alegri.

- Ja imam odličan odnos sa predsednikom, kao i sa drugim ljuidma u klubu, sportskim direktorom Fabiom Paratićijem i direktorom Pavelom Nedvedom. Unutrašnja snaga kluba je ključna za uspehe Juventusa - dodao je italijanski stručnjak.

Juventus se sa Romom sastaje u nedelju od 20 časova, a tim iz Torina je odavno obezbedio osmu uzastopnu titulu u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading