FIFA zabranila rad Minu Raioli

Autor:

Sport

11.05.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mino Raiola, agent Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbe i mnogih drugih poznatih igrača, neće moći da trguje igračima u naredna tri meseca.

RepublikaFoto: twitter.com/MinoRaiola
Mino Raiola

To je odluka Disciplinskog komiteta FIFA, koja je tako reagovala na prvobitnu zabranu koju je Raioli izrekla Fudbalska federacija Italije.

Suspenzija počinje odmah i trajaće tri meseca, što znači da Raiola neće moći da prodaje igrače do 10. avgusta. Praktično, završiće se kada bude završen Prelazni rok u Premijer ligi.

Fudbalska federacija Italije nije detaljno obtazložila izrečenu suspenziju, ali je navela da je tako odlučeno posle "brojnih prevara i laži" od strane Raiole.

Raiola je dan pre nego što mu je kazna proširena sa italijanskog na zabranu rada na svetskom tržištu rekao:

- Zabrinut sam da je ta kazna motivisana političkim motivima bez uzimanja u obzir pravnih stvari. Pretpostavljam da mi Fudbalska federacija Italije nije oprostila to što sam kritikovao njenu ulogu za užasno stanje u italijanskom fudbalu kao i u poslednje epozode problema sa rasismom - izjavio je Raiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading