Agent potvrdio: Rusi odvode napadača Zvezde!

Autor: mozzart sport

Sport

10.05.2019

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Ričmon Boaći verovatno će ovog leta napustiti "Marakanu". Nakon godinu dana i drugog mandata u crveno-belom dresu reprezentativac Gane ponovo će promeniti klub, što je potvrdio njegov agent. Miljenih "delija" će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Iako je kuburio sa povredama tokom čitave sezone Boaći je uspeo da postigne 13 pogodaka na 15 mečeva tokom tekuće takmičarske godine i tako nastavi svoju odličnu golgetersku seriju. Ipak, to ne znači i da će i dalje nositi crveno-beli dres.

Zvezda će staviti u izlog svog napadača, ali ne želi da ga pusti bez odgovarajuće svote novca. Kako sada stvari stoje u Ljutice Bogdana ne žele da idu ispod 3.500.000 evra.

U razgovoru za "Mozzartsport" Ivica Pavlović, inače agent reprezentativca Gane, otkrio je da postoji interesovanje dva ruska kluba.

- Da, tačno je da smo me kontaktirali ljudi iz Krasnodara i moskovskog Spartaka da pričamo o Boaćiju. Međutim, sačekaćemo dešavanja oko Kupa Afričkih nacija - rekao je Pavlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading