(FOTO) Ajaks je ipak u finalu Lige šampiona!

Autor:

Sport

09.05.2019

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajaksa su napravili strašan podvig plasmanom u polufinale Lige šampiona! Ako uzmemo u obzir da su prošli kvalifikacije, izbacili Real i Juventus, činjenica je da su "kopljanici" ostavili najveći utisak u eliti. Međutim, istina je da će se na kraju govoriti samo o pobedniku, a tim Dušana Tadića nije uspeo da se izbori sa pritiskom i motivisanosti Poketinove čete, pa su poklekli u poslednjim sekundama meča. Mnogi su priželjkivali Ajaks u finalu, ali, fudbal je to...

RepublikaFoto: Arenasport
Prema Areni sport Ajaks je ipak u finalu

Ajaks je u Amesterdam doneo ogromnu prednost od 1:0, uspeo da postigne dva gola i prvom poluvremenu, ali izgleda da su u silnoj želji izgoreli.

Totenhem nije imao šta da izgubi, svim silama je napadao, a domaći su se samo branili...

"Pevci" su uspeli da izjednače preko Moure koji je istinski heroj ovog meča, pošto je u nadoknadi pogodio i gol koji je ekipu Maurisija Poketina odveo u finale.

Koliko je bilo neizvesno govori i greška kolega sa "Arene sport" koji su očigledno pripremili materijal pre gola u poslednjim trenucima meča pa je stajalo: " Sastav Erika Ten Haga je ove sezone postao prvi tim koji je došao do finala nakon što je igrao tri kola kvalifikacija na startu sezone".

Međutim, ne smemo im zameriti jer ovakav scenario u polufinalu nismo mogli ni da sanjamo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading