Moćni Srbi otišli u London da ratuju!

Autor:

Sport

09.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski Ajntraht je na dva koraka do osvajanja Lige Evrope, a da bi stigao do drugog kontinentalnog pehara u istoriji kluba, i to posle 39 godina, moraće najpre večeras (21.00, RTS 1, Arena sport 1) da eliminiše Čelsi na Stamford bridžu, a zatim da slavi u finalu 29. maja u Bakuu protiv Arsenala ili Valensije.

Ajntrahtovi Srbi i Adi Hiter

Rezultat iz prvog meča u Nemačkoj (1:1) tera bundesligaša na ofanzivu, a upravo bi naši reprezentativci mogli da budu ključni za uspeh gostiju. Naime, srpska trojka u redovima frankfurtskih "orlova" postigla je zbirno čak 15 od ukupno 29 golova Ajntrahta u Ligi Evrope. Luka Jović (21) sa devet pogodaka drugi je strelac takmičenja, Filip Kostić (26)četiri puta tresao je mreže u Evropi ove sezone, a Mijat Gaćinović (24) dva.

Meč u Londonu biće i okršaj dvojice budućih fudbalera Reala, budući da će Luka i najbolji igrač Čelsija Eden Azar (28) od leta zajedno nastupati za "kraljevski klub". Napadač rodom z Bijeljine će pokušati fantastičnu sezonu da kruniše prvim mestom na listi strelaca Lige Evrope, a ispred njega je samo golgeter londonskih "plavaca" Olivije Žiru sa 10 pogodaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading