Sari ne može da računa na Kantea u borbi za finale protiv Srba

Autor:

Sport

08.05.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač sredine terena Čelsija N‘Golo Kante neće igrati u revanšu polufinale Lige Evrope sa Ajntrahtom pošto će zbog povrede zadnje lože morati da odsustvuje sa terena dve nedelje.

RepublikaFoto: twitter.com/StamfordKing
Ngolo Kante

Francuski fudbaler je povredu doživeo u pobedi svog tima nad Votfordom prošlog vikenda, a zbog nje je već u ranoj fazi utakmice morao da napusti teren. Posle tog meča, menadžer ‚Plavaca‘ Mauricio Sari je rekao da je odluka da ne odmori Kantea u tom duelu bila pogrešna.

U redovima londonskog kluba se trenutno nadaju da bi 28-godišnji fudbaler mogao da bude spreman za potencijalno finale drugog po rangu evropskog klupskog takmičenja. Čelsi je u prvom meču sa Ajntrahtom igrao 1:1, a revanš je na programu u četvrtak od 21 čas. Finale Lige Evrope je zakazano za 29. maj.

- Imao je problem sa zadnjom ložom, ne toliko ozbiljan, ali će morati da pauzira dve nedelje. Pokušaćemo da ga oporavimo za finale ako se plasiramo. Nisam siguran da li će moći, ali možemo da pokušamo - rekao je Sari.

Kantea će u timu ponovo zameniti Ruben Loftus-Čik. 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading