Futsal reprezentacija Saobraćajne policije treća na svetskom turniru na Majorci!

Autor:

Sport

08.05.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futsal reprezentacija Saobraćajne policije Beograd, učestvovala je na svetskom turniru policije i vatrogasaca na Majorci. U konkurenciji 48 ekipa iz 40 zemalja, predstavnici Srbije osvojili su treće mesto!

RepublikaFoto: Promo foto
Futsal reprezentacija Saobraćajne policije Beograd

U grupnoj fazi takmičenja pobeđene su ekipe: Rusije, Litvanije, Holandije, Brazila i Ukrajine (koja je na kraju osvojila turnir).

Pobede u osmini i četvrtfinalu donele su borbu za finale protiv odlične ekipe iz Sankt Peterburga (Rusija), koja je sačinjena od profesionalnih futsal igrača i protiv koje je bilo teško i neizvesno, ali je na kraju naš tim morao da prizna poraz koji ih je odveo u borbu za treće mesto.

Foto: Promo foto
Osvojeno je treće mesto na svetskom turniru policije i vatrogasaca na Majorci

U utakmici za bronzu pobeđena je ekipa BiH sa 2:0 i time je ovaj turnir za srpske predstavnike uspešno završen. Ekipu je uspešno selektirao Zoran Golubović i uz pomoć "Sindikata srpske policije" i tehničke i stručne pomoći Fudbalskog saveza Srbije odveo na ovaj vrlo značajan i prestižan svetski turnir, gde su naša zemlja i naš sport još jednom reprezentovani na najbolji mogući način!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading