I Pep zagrizao za portugalsko čudo od deteta

Autor:

Sport

07.05.2019

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti želi da angažuje mladog igrača Benfike Žoaa Feliksa, prenosi Skaj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoa Feliks

Uprava mančesterskog kluba prvo namerava da kupi fudbalera Sportinga iz Lisabona Bruna Fernandeša, a zatim će pokušati da dovede jednog od najboljih mladih igrača Evrope.

Felik ima samo 19 godina, a ove sezone se na 41 utakmici postigao 18 golova uz 11 asistencija, a osim u Premieiri odličan je bio i u Ligi Evrope pa je privukao pažnju najvećih klubova.

Prethodnih dana su italijanski mediji spekulisali o interesovanju Juventusa koji je navodno spreman da aktivira otkupnu klauzulu od 120 miliona evra.

Kako je preneo Skaj, uprava Sitija u Feliksu vidi zamenu za Davida Silvu, koji ima 33 godine i ulazi u poslednju godinu ugovora. Menadžer sitija Pep Gvardiola želi da pojača ekipu na nekoliko pozicija u letnjem prelaznom roku.

Siti bi ove sezone mogao da osvoji tri domaća trofeja. Osvojio je Liga kup, nalazi se na pobedu od odbrane titule u Premijer ligi i igraće u finalu FA kupa protiv Votforda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading