ZAMENA ZA ILIEVA: Savo Milošević će u Partizanu biti i trener i sportski direktor!

Autor: Sportske, Republika

Sport

07.05.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva meseca nakon što je Ivica Iliev preuzeo odgovornost za loše rezultate i podneo ostavku sa mesta sportskog direktora, nazire se ko bi mogao da ga nasledi.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić otkrio je da su crno-beli blizu odluke o implementaciji "koncepta rada engleskih klubova".

- Budući da je naš trener bio dokazan u radu na poziciji sportskog direktora u FSS, duboko verujem da ovaj prelazni rok treba poveriti Miloševiću - rekao je Vuletić.


To praktično znači da bi Savo Milošević objedinio funkcije i po engleskom modelu postao menadžer crno-belih.
RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

- Iskustvo mu ne manjka, tako da će biti autonoman u donošenju odluka u meri koju bude mogla da ga prati infrastruktura kluba - dodaje Vuletić.


Postavlja se logično pitanje. Sa koliko novca će Savo Milošević raspolagati i hoće li imati dovoljno resursa da svoje ideje pretvori u delo.

- To će zavisiti od transfera iz kluba u prelaznom roku. Imali smo preko tri miliona evra troškova za UEFA licencu, tako da ćemo morati biti veoma pažljivi kod donošenja odluka tokom leta. Mi ne smemo da dozvolimo da dve godine ne igramo u Evropi - zaključio je Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading