(VIDEO) Kompani "bombom" približio Siti odbrani titule: Liverpul se uzda u čudo u poslednjem kolu

Autor:

Sport

06.05.2019

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razornim udarcem u 70. minutu kapiten Mančester sitija Vensen Kompani doneo je veliku pobedu "građanima" protiv Lestera 1:0 i kolo pre kraja Premijer lige pogurao tim ka osvajanju nove titule.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Mančester siti

Dugo je Siti tražio put u nameri da savlada maestralnog danskog golmana Kaspera Šmajhela, ali je izabranicima Pepa Gvardiole to uspelo tek u 70. minutu nakon pravog katapulta koji je završio u gornjem desnom uglu Lesterovog gola.

Prethodno je Serhio Aguero u nekoliko navrata imao ozbiljne šanse da ranije donese prednost aktuelnom prvaku Engleske, mada ni gosti iz Lestera nisu bili toliko daleko od toga da pokvare slavlje timu sa "Etihada".

Siti je tako kolo pre kraja engleskog šampionata u kome gostuje Brajtonu došao na bod prednosti u odnosu na Liverpul, kome će osim pobede nad Vulverhemptonom biti potrebno i osluškivanje šta se radi na meču glavnog rivala.

Kako stvari stoje, Liverpul će i ove sezone ostati bez titule.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading