Milan bolji od Mihinih pulena: Tri gola ali i tri crvena

Autor:

Sport

06.05.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana slavili su u poslednjem susretu 35. kola Serije A protiv Bolonje na "San Siru" sa 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Bila je to 16. pobeda roso-nera ove sezone, veoma bitna za tim Đenara Gatuza u borbi za četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Izabranici trenera Siniše Mihajlovića pružili su dobar otpor, ali su susret završili neslavno i to tako što su u nadoknadi vremena zaradili dva isključenja.

Milan je poveo u 37. minutu. Suso je dobio loptu u visini kaznenog prostora, krenuo je napred korak dva i potom snažnim udarcem poslao loptu u mrežu gostiju iz Bolonje.

Domaći tim je do prednosti od 2:0 došao u 67. minutu. Posle udarca sa distance, golman Bolonje Lukaš Skorupski je odbio loptu, na nju je natrčao Fabio Borini i smestio je u mrežu.

Šest minuta kasnije, Bolonja je postigla gol, a strelac je bio Matija Destro.

Samo minut kasnije zbog žestokog protesta fudbaler Milana Lukas Paketa je zaradio dva žuta kartona u roku od jednog minuta i tako ostavio Milan na terenu sa desetoricom.

Bolonja to nije uspela da iskoristi, a u samom finišu, tačnije u sedmom minutu nadoknade sudija Di Belo je pokazao dva crvena kartona igračima Bolonje, Nikoli Sansonei u Mičelu Dajksu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading