Ovo je grb Zvezde SA TRI ZVEZDICE

Autor:

Sport

07.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda i "Delije" proslavili su u nedelju 30. titulu šampiona Srbije. Na Marakani su ubeđeni da će Pravna komisija FSS doneti odluku koja ide u korist crveno-belih i priznati im osvajanje šampionata iz 1946. godine, a da će to istog dana verifikovati i Skupština naše kuće fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
VREME SLAVLJA: Čaušić i Jovičić

Međutim, ako se to i ne desi, igrači Vladana Milojevića će 19. maja na meč sa Napretkom na stadionu "Rajko Mitić" istrčati u dresovima koji će iznad grba imati izvezenu i treću žutu zvezdicu, a svaka od njih simbolizuje po 10 osvojenih domaćih šampionskih trofeja!

KAD "DELIJE" KAŽU...

Novinari Srpskog telegrafa prvi su imali prilike da vide kako će izgledati dresovi sa novim detaljem. I možemo da kažemo da je italijanski proizvođač opreme "Makron", uz sugestiju iz Ljutice Bogdana, napravio originalno rešenje. Treća zvezdica neće biti u nizu oko grba kao kod, recimo, slavnog Bajerna iz Minhena, holandskog Ajaksa ili škotskog Rendžersa, nego iznad postojeće dve.

- Prezadovoljni smo rešenjem. S ponosom ćemo nositi taj dres na proslavi titule i u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Crvena zvezda je jedan od najvećih evropskih klubova, pa ih sada i u ovom segmentu pratimo - kaže kroz smeh jedan od viđenih članova uprave crveno-belih, a na konstataciju da Zvezda još zvanično nema 30 titula i da se čeka odluka FSS, dodaje:

- Bez obzira nas odluku Fudbalskog saveza Srbije, naša severna tribina je odlučila da se prizna titula iz 1946. godine i mi ćemo okačiti treću zvezdicu!

RepublikaFoto: promofoto
IDEJNA REŠENJA

IGRAČI PONOSNI

Igrači koji sada nastupaju za Crvenu zvezdu ne kriju ponos što je baš u njihovoj eri prišivena treća zvezdica na Zvezdin grb.

- To je istorija, zauvek će biti upisano zlatnim slovima ko je osvojio 30. titulu. Velika je čast biti deo takvog tima, ali eto - mi smo dve godine ginuli za naš klub i, hvala bogu, na kraju nam se trud isplatio. Osvojili smo dva prvenstva u nizu, a nadam se da ćemo ove godine slaviti i duplu krunu - izjavio je Branko Jovičić (26), popularni Bakula, povremeni reprezentativac Srbije iz redova crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading