LIVERPUL OTPISAN BEZ SALAHA!

Autor:

Sport

07.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na muci se poznaju junaci! Liverpul večeras dočekuje Barselonu (21.00, Arena sport 1) u revanšu polufinala Lige šampiona nakon ubedljivog poraza u prvom meču (3:0) i sanja podvig nalik onome kada je u finalu elitnog takmičenja pre 14 godina u Istanbulu napravio epski preokret protiv Milana i od 0:3 došao do pehara. Ipak, sada će posao velikanu sa Enfilda biti značajno otežan jer će igrati bez povređenog Mohameda Salaha (26), prve zvezde tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
GAZE REDOM: FK Barselona

Da će izostanak Egipćanina, strelca četiri gola u Evropi ove sezone, biti ogroman hendikep za "crvene" smatra i Radomir Antić, koji u razgovoru za Srpski telegraf analizira okršaj na severu Engleske.

UMORNI DOMAĆIN

Jedini trener koji je vodio Real, Barselonu i Atletiko ističe da je fudbal nepredvidiv, ali da prednost koju imaju iz prvog meča Kataloncima daje veliku prednost.

- Barsa je za vikend odmarala prvu postavu protiv Selte, dok je Liverpul imao naporan meč u Njukaslu. Rezultat, svežina, ali i kvalitet su na strani Mesija i drugova, a dodatni hendikep za domaćina je povreda Mohameda Salaha. Lako je ulazio u šanse na Nou kampu, nije imao sreće da zatrese mrežu, ali je dokazao da u velikoj meri igra "crvenih" zavisi od njega. Ne kažem da su Englezi bez šansi, ali one su jako, jako male, tako da je Barselona na pragu finala Lige šampiona - ističe Antić za naš list.

RepublikaFoto: Starsport
Radomir Antić

ROMA KAO UZOR

Trener drugoplasiranog tima Premijer lige Jirgen Klop nada se da bi njegov tim mogao da eliminiše prvaka Španije, baš kao što je to učinila Roma prošle sezone u četvrtfinalu LŠ.

- Sećamo se kako je "vučica" nadoknadila poraz od 4:1 i trijumfovala u revanšu sa 3:0. Čuda su retka, ali su moguća. Salah je insistirao da igra večeras i veoma je razočaran što će propustiti ovaj meč, ali nismo želeli da rizikujemo sa njegovim zdravljem. Moraćemo kako znamo i umemo bez njega - rekao je Nemac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading