Nije lako u Partizanu: Šćekić - Pao mi je kamen sa srca!

Autor:

Sport

06.05.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 35. kolu SLS Partizan je savladao ekipu Napretka rezultatom 2:1, a strelac drugog gola za crno-bele Aleksandar Šćekić je osetio veliko olakšanje nakon trijumfa nad izabranicima Milorada Kosanovića.

RepublikaFoto: Starsport
Šćekić postigao prvenac

Napredak je poveo u Humskoj golom Ilića u 20. minutu da bi Partizan izjednačio golom Danila Pantića u 63., a potom i Aleksandra Šćekića u 93. minutu za konačan.

- Dve utakmice uzastopno imamo problem protiv ekipe Napretka, iako se vidi da dominiramo u igri i imamo kontrolu. U poslednje dve utakmice SLS koje smo igrali sa njima smo upravo primili golove iz jednog ili dva njihova šuta na gol što je neprihvatljivo. To ne sme da se dešava nikome i nikada. Promašili smo veliki broj odličnih šansi, prvi sam ja imao izvanrednu poziciju za postizanje gola, ali nisam šutirao gde sam želeo. Moramo utakmicu rešavati mnogo pre, kako ne bismo dolazili u ovakve situacije- rekao je Šćekić.

Šta ti je prolazilo kroz glavu tokom utakmice pri rezultatu 1:1?

-  Ekipa je čitavo prvenstvo pod stalnim pritiskom i to zaista nije lako izdržati i nositi se sa tim svakodnevno sedam dana u nedelji. Ovo je moj prvenac u Partizanu i jako sam srećan zbog toga. Pao mi je kamen sa srca kada je sudija posle mog udarca glavom pokazao na centar, jer smo sve vreme mislili samo o tome kako da zatresemo mrežu i rešimo utakmicu −rekao je Šćekić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading