Zvezdina filijala na korak od promocije!

Autor:

Sport

05.05.2019

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U danu kada je Crvena zvezda odbranila šampionsku titulu i obezbedila plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, veliki uspeh napravila je i filijala crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitiić"

Grafičar je danas kao gost savladao Kolubaru iz Lazarevca rezultatom 4:0 i tako napravio ogroman korak ka plasmanu u Prvu ligu Srbije.

Utakmica u Lazarevcu bila je označena kao derbi za titulu u Srpskoj ligi Beograd, premda je posle ovog meča ostalo da se odigra još pet kola.


Zvezdina filijala uvećala je bodovnu prednost u odnosu na Kolubaru i sada ima +5 u odnosu na trećeplasirani tim na tabeli.

IMT sa Novog Beograda iskoristio je poraz Kolubare i preuzeo drugo mesto na tabeli, tako da će "Traktoristi" biti najveći takmac Grafičaru u borbi za prvo mesto do kraja sezone.

U poslednjih pet kola Grafičar će se sastati sa Brodarcem (D), Crvenom zvezdom iz Malog Mokrog Luga (G), Zvezdarom (D), GSP Poletom sa Dorćola (G) i Lokomotivom (D).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading