Kosan ogorčen: Uvek moraju da se umešaju oni koji nemaju veze sa sportom i moralom!

Autor:

Sport

05.05.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka poraženi su od Partizana u Humskoj. Crno-beli su do pobede stigli sumnjivim golom Šćekića u nadoknadi vremena.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

Trener Kruševljana Milorad Kosanović je na početku obraćanja novinarima pohvalio svoje fudbalere.

- Jeste, zato sam i zadovoljan i ponosan na momke. Devedeset minuta su odigrali u užasnim uslovima jednu dobru utakmicu. S malo više mogli su da povedu i 2:0 i onda bi sve bilo gotovo. Ali mogli su da dobiju i 3, 4 gola. Dobro je sve prošlo

A, onda je objasnio i šta ga je iznerviralo na današnjem meču.

- Ono što mi smeta i što mi je žao je način na koji se ova utakmica vodila i privodila kraju, da moraju da se umešaju uvek neki ljudi koji nemaju veze sa sportom, sa moralom još manje. Ne znam, možda neko naređenje dobiju, pa moraju tako, o tome ne bih. Gorak je ukus u ustima, osećam da ni publika to više ne voli, ne može više to da podnese. To je nešto što radi protiv ovog sporta i zbog toga ima 1.200 gledalaca, nema više - ogorčen je bio Kosanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading