Solskjer nije iznenađen!

Autor:

Sport

05.05.2019

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer izjavio je posle remija sa Hadersfildom, kojim su Đavoli ostali bez šanse da se plasiraju u Ligu šampiona, da njegov tim nije bio dovoljno dobar da bi izborio jedno od prva četiri mesta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Đavoli su posustali u finišu sezone i od pozicije koja ih je vodila u elitu došli do šestog mesta kolo pre kraja sa četiri boda manje od četvrtoplasiranog Totenhema.

- Tu smo - gde smo. Postoje razlozi zbog kojih je to tako. Tokom cele sezone nismo bili dovoljno dobri da se izborimo za Ligu šampiona. To na kraju i nije iznenađenje za mene, iako smo se nadali da možemo bolje - kazao je Solskjer.

U duelu sa Hadersfildom, Junajted je vodio golom Mektomineja, ali su u nastavku Terijeri izjednačili i uspeli da osvoje bod.

- Propuštali smo šanse u situacijama kad smo mogli da rešimo sve. Kad igrate na ovakvim stadionima punim energije, neophodno je da rivali "ugasite" nadu što pre. Mi to nismo učinili i zato smo ostali bez pobede. Ne razumem zašto smo posustali i promenili psitup. Birali smo teške opcije, što mi je nerazumljivo - zaključio je Norvežanin.

Junajted u poslednjem kolu dočekuje Kardif na Old Trafordu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading