(VIDEO) Fudbaler Majnca zaboravio da je postigao gol!

Autor:

Sport

05.05.2019

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč odigrali su fudbaleri Majnca i Lajpciga, viđeno je čak 6 golova, a meč je završen podelom bodova, ipak, o jednom detalju se govori više nego o golovima i rezultatu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Onisivo akter jedne neverovatne situacije

Glavni akter priče iz Majnca je fudbalr domaćih Karim Onisivo, koji je najpre doživeo povredu glave, potom se vratio na teren i postigao izjednačujući gol, ali se na poluvremenu nije sećao tog detalja.

Trener Majnca odmah je shvatio o čemu se radi i svog igrača ostavio na klupi. Onisivo je poput Vertongena imao sreće, sve se dobro završilo, ali ostaje pitanje i u njegovom slučaju i u slučaju Vertongena zašto su dobili dozvolu lekara da se vrate na teren.

Ovo se dogodio se samo nekoliko dana nakon kritika na računa lekara Totenhema koji su Janu Vertongenu dozvolili povratak na teren nakon teške povrede glave. Belgijanac se nedugo nakon povratka u igru srušio i morao da napusti teren, ali je dobro prošao jer nije bilo većih posledica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading