Trener Kardifa nakon ispadanja: Poraz od Čelsija nas je UBIO - dali smo sve od sebe!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

05.05.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kardif Siti je kolo pre kraja zvanično izgubio šanse da ostane i Premijer ligi, ali je uprkos tome menadžer tog kluba Nil Vornok čestitao igračima na svemu što su učinili ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kardif je na svom terenu poražen od Kristal Palasa sa 3:2, posle čega je izgubio i matematičke šanse da u poslednjem kolo izbori opstanak, pa će se posle jedne sezone vratiti u drugi rang.

- Navijači znaju koliki je haos bio u Kardifu kad sam preuzeo tim, ali ponovo smo se rodili. Sad smo ispali, a svi su pevali našu himnu. Ceo stadion. Navijači znaju da smo dali sve od sebe. Istina, imali smo neke velike šanse da izborimo opstanak, ali nas je onaj meč sa Čelsijem ubio (poraz u nadoknadi vremena 2:1, uz gol Čelsija iz velikog ofsajda). Ta noć je bila jako teška za nas - kazao je Vornok i dodao:

- Borili smo se koliko smo mogli, nismo uspeli, međutim, ne mogu da zamerim igračima ništa. Čestitam im na svemu što su prošli kroz sezonu. Reakcija navijača je nagrada za to.

Velšani na oproštaju od Premijer lige igraju sa Mančester Junajtedom na Old Trafordu sledećeg vikenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading