Igrao za Zvezdu i Partizan, a sada spašava Bačku sa ivice ponora!

Autor:

Sport

04.05.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Bačke Palanke ostao je bez šefa stručnog štaba. Posle ubedljivog poraza od Zemuna (7:0), Zoran Govedarica je odlučio da sa svojim pomoćnicima napusti kormilo tima, a novog trenera čelnici Bačke su pronašli u svojim redovima

RepublikaFoto: Starsport
Zemun vs. Bačka

Reč je o doskorašnjem kordinatoru mlađih selekcija Daliboru Škoriću, koji sada prelazi na novu funkciju. Škorić je za vreme igračkih devedesetih godina nosio dres Crvene zvezde, kao i nekolikoliko inostranih klubova.

Debi na klupi Bačke novi trener će imati u nedelju od 17 časova na stadionu "Slavko Maletin Vava", kada će gostovati ekipa Rada. Zanimljivo je da će Škorić na debiju igrati protiv nekadašnjeg kluba, pošto je dres "građevinara’"nosio u dva mandata. Pomoćnik novom treneru Bačke biće Branislav Gajić, dok će za rad golmana biti zadužen Stevan Knežević.

Škorić je za Zvezdu je svojevremeno igrao tri sezone, od 1997. do 2000. godine.

Mnogi ga se sećaju po tom vodećem golu protiv Partizana u finalu Kupa, a zanimljivo je i to da je za crno-bele svojevremeno igrao tri meča pre nego što je preko Rudara i Rada stigao na Marakanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading