NOVA BOMBA U HUMSKOJ: Petar Škuletić se vraća u Partizan?

Autor: Sportklub.rs/Republika

Sport

30.08.2017

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji fudbaler Genčlebrirligija mogao bi da se vrati u Partizan. On bi ugovor sa crno-belima trebalo da potpiše do kraja prelaznog roka.

RepublikaFoto: Tanjug
Škuletić u duelu sa Alvesom

Crno-beli su u prethodnih nekoliko dana angažovali Zorana Tošića, Milana Mitrovića i Nemanju Antonova. "Sportklub" saznaje da će novo pojačanje crno-beli biti Petar Škuletić.

Škuletić (27) je ponikao u Partizanu, a seniorsku karijeru počeo je u Teleoptiku. Posle toga igrao je za LASK iz Linca, Zetu, Vojvodinu, niški Radnički i Partizan. U Partizanu je igrao u sezoni 2014/15. i na 28 mečeva postigao je 21 gol.

On je u februaru 2015. prešao u moskovsku Lokomotivu za 4 miliona evra. U maju ove godine potpisao je dvogodišnji ugovor sa Genčlerbirligijem, ali nije uspeo da se izbori za status prvotimca tako da bi mogao da se vrati u Humsku i da sa crno-belima pokuša da izbori proleće u Ligi Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading