Više nema dileme: Kraj Jovićeve transfer sage - Srbin potpisao!

Autor:

Sport

04.05.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je gotovo! Srpski fudbaler Luka Jović postigao je dogovor o prelasku iz frankfurtskog Ajntrahta u Real Madrid za 60 miliona evra.

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35
Jović u Realu!

Kako se navodi, mladi 21-godišnji golgeter potpisaće ugovor na šest godina,  objavio je ugledni španski list "As".

Prema dogovoru, 20 odsto od transfera, odnosno 12 miliona evra, dobiće Jovićev prethodni klub Benfika, dok će Ajntrahtu pripasti 20 odsto od narednog transfera.

Jović, koji je ponikao u beogradskoj Crvenoj zvezdi, igra sjajnu sezonu u Frankfurtu, a do sada je postigao 26 golova u svim takmičenjima.

Obeštećenje iznosi 60 miliona evra, od čega će 20% (12.000.000) otići na adresu Benfike, 3% će dobiti Crvena zvezda (oko 1,8 miliona evra otprilike), a ostatak ide na račun Ajntrahta iz Frankfurta.

U Madridu su shvatili da nema više šta da se čeka i krenuli su u ubrzano u realizaciju transfera, kako bi pretekli konkurenciju koja je počela ozbiljno da preti da im preotme fantastičnog golgetera iz Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading